Keittiön lattian pinnoitus

Findur AM ® -pinnoite on helposti puhtaana pidettävä, työturvallinen, pitkäikäinen, nopea asentaa ja kustannustehokas ratkaisu. Olemme pinnoittaneet Findur AM ® -akryylimassapinnoitteella yli 600 keittiön lattiaa vuosikymmenten aikana, lattia kestää hyvin koko keittiön elinkaaren ajan.

Valittavana on kolme erilaista pintakarkeusvaihtoehtoa, jotka palvelevat eri keittiöympäristöjä:

Pinta 1: Sileä ja helposti puhdistettava pinnoite, joka sopii esimerkiksi lämmityskeittiöihin, joissa lattian rasvaisuus on vähäisempää.

Pinta 2: Kitkalakattu massapinnoite, jonka kevyen kitkamainen pinta on työturvallinen ja helposti puhdistettava. Käyttökohteina esimerkiksi koulujen keittiöt.

Pinta 3: Karhennettu massapinnoite, joka on erittäin helposti puhdistettava voimakkaan lakkauksen ansiosta. Suosittelemme tätä pintavaihtoehtoa erityisesti perinteisille ravintolakeittiöille.

Findur AM ® –pinnoitteen yhteyteen on saatavissa myös sertifioitu vedeneristysjärjestelmä, joka toimii saumattomasti massapinnoitteen kanssa. Mikäli tarvitset asennuksessa lähes hajuttoman tai poikkeuksellisen kuumia nesteitä kestävän tuotteen, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Oma urakointimme hoitaa asennukset joustavasti asiakkaan aikataulun ehdoilla. Soita, niin valitaan yhdessä teille toimivat tuotteet.