Elintarviketeollisuuden lattiapinnoitukset

Viiden vuosikymmenen kokemus erilaisista elintarviketeollisuuden lattiakohteista tekee meistä luotettavan kumppanin lattioidenne pinnoittajaksi. Tärkeitä yhteisiä kysymyksiä ovat: Millaista rasitusta pinnoitteen tulee kestää teidän kohteessanne? Mitä pinnoitetta käyttämällä päästään parhaaseen lopputulokseen teidän kohteessanne?

Pumadur RT ®

Kun haasteina ovat kuumat vedet, kemikaalit tai mekaaninen rasitus on paras ratkaisu Pumadur RT ® -polyuretaanibetonipinnoite. Pinnoitteen ainutlaatuinen rakenne kestää yli 120 °C lämpötiloja, ja pitkäaikaisessakin rasituksessa lähes 100°C lämpötiloja muiden ominaisuuksien merkittävästi muuttumatta. Kestävyys korostuu verrattuna akryyli- ja epoksipohjaisiin tuotteisiin kohteissa, joita rasitetaan samanaikaisesti kuumalla vedellä, kemikaaleilla, rasvoilla ja mekaanisesti.

Olemme asentaneet tätä erittäin kestävää pinnoitetta yli 40 000 m²:ä vuodesta 1995 lähtien.

Referenssikohteita: Sinebrychoff, HK, Kokkikartano, Lagerblad foods, Valio, Nestle, Arla Ingman, Altia, Fazer

Findur AM ®

Suosittelemme erittäin kestävää ja hygieenistä Findur AM ® –pinnoitetta kohteisiin, joissa lattioihin ei kohdistu kuumavesirasitusta. Findur AM ® on erityisen toimiva tuote saneerauksissa, se kuivuu käyttökuntoon tunnissa. Pinnoite on mekaanisesti äärimmäisen vahva ja pintakarkeudet helposti säädettäviä.

Findur AM ® sopii esimerkiksi leipomoihin ja erilaisiin elintarviketeollisuuden tuotanto- ja varastotiloihin, joita ei rasiteta kuumilla vesillä.

Oma urakointimme hoitaa asennukset joustavasti asiakkaan aikataulun ehdoilla. Soita, niin valitaan yhdessä teille toimivat tuotteet.