Palvelut

Elintarviketeollisuuden lattiat

Elintarviketeollisuuden lattiat

Viiden vuosikymmenen kokemus erilaisista elintarviketeollisuuden lattiakohteista tekee meistä luotettavan kumppanin lattioidenne pinnoittajaksi.

Teollisuuden lattiat

Teollisuuden lattiat

Teollisuuslattiat kohtaavat voimakasta mekaanista ja kemiallista rasitusta. Oikein valitut ja asennetut tuotteet suojaavat lattiapintoja vuosikymmeniä.

Keittiön lattian pinnoitus

Keittiön lattian pinnoitus

Findur AM -pinnoite on helposti puhtaana pidettävä, työturvallinen, pitkäikäinen, nopea asentaa ja kustannustehokas ratkaisu.

Julkisten tilojen lattiat

Julkisten tilojen lattiat

Julkisten tilojen lattioilta odotetaan erinomaista kulutuskestävyyttä kovan rasituksen vuoksi, joka aiheutuu suurista ihmismääristä sekä eri sääolosuhteiden tuomista haasteista. Pinnoitteiden odotuksina ovat myös käyttömukavuus ja hyvä ulkonäkö.

Erikoispinnoitukset

Erikoispinnoitukset

Asennamme teollisuuteen erilaisia kemikaalinsuojaukseen tarkoitettuja pinnoitteita. Kohteita ovat esimerkiksi varoaltaat, kemikaalivarastot ja muut tilat, joita rasitetaan voimakkailla kemikaaleilla.

Suunnittelijoille

Suunnittelijoille

Meiltä saatte lähes kaikkien kohteiden lattiapinnoitustuotteet asennettuna vuosikymmenten kokemuksella. Autamme kohteen suunnittelussa ja kustannusarvion teossa. Omat asentajamme hoitavat asennustyön ammattitaidolla, juuri kuten se kuuluu suunnitelmien mukaisesti tehdä.