Soita:     020 7346380    @ info@pinnoitustekniikka.fi  |

Pinnoitus-Tekniikka Oy

Etusivu | Yritys

Toimiva lattia on teollisen tuotannon perusta

PINNOITUS-TEKNIIKKA OY on Suomen kokeneimpia lattiapinnoitusalan toimijoita. Vuodesta 1976 lähtien olemme palvelleet asiakkaitamme ympäri Suomen. Referenssikohteita löytyy satoja teollisuuden ja kaupan eri toimialoilta.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydämme varmasti parhaan ratkaisun juuri teidän kohteenne vaatimuksien mukaisesti.

On hyvä perehtyä huolellisesti kohteen lopulliseen käyttöön ja siihen millä tavoin lattiaa tullaan rasittamaan. Täytyykö lattian kestää kuumia vesiä, kemikaaleja, mekaanista rasitusta vai kaikkien näiden yhdistelmiä? Kuinka paljon on aikaa lattiapinnoitteen tekoon, milloin tuotannon on jatkuttava jne?

Kyse on myös lattiapinnoitteita tarjoavan yrityksen ammattitaidosta ja moraalista: Tarjoaako yritys käytännössä vain yhtä ja samaa tuotetta joka kohteeseen vai löytyykö tuotevalikoimasta oikeasti ratkaisu joka on myös toimivin, niin teknisesti kuin hinta-laatu -suhteeltaankin?

Annamme mielellämme apua kohteen suunnittelussa, kustannusarvion ja aikataulun laatimisessa.

Ympäristö, jossa työskentelemme, on muuttunut lähes 40 vuoden aikana merkittävästi. Muutamat seikat eivät kuitenkaan koskaan muutu: Laadukas ja rehellinen työ ovat aina referenssi tulevia kohteita varten.
Työkohteeseen asennettavan tuotteen täytyy olla juuri kyseiseen kohteeseen paras. Sovituissa aikatauluissa pysyminen korostuu entisestään. Motivoituneet asentajat mahdollistavat toivotun lopputuloksen.

Merkittävä osa Pinnoitus-Tekniikan työkohteista on saneerauksia, joita tehdään tiukassa aikataulussa.
Teollisuudessa aika on rahaa ja tuotantokatkokset pyritään jaksottamaan mahdollisimman lyhyiksi. Tästä syystä pinnoitusurakoitsijan on toimittava todistetun tehokkaasti. Meiltä löytyy omasta käytöstämme kaikki tehokkaat alustan esikäsittelykoneet aina sinkopuhalluksesta timanttihiontaan ja jyrsintään. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja heidän ehdoillaan - tapahtui asennustyö sitten normaalina työaikana, yöllä tai viikonloppuna.

Tutustuttehan referensseihin - niistä saatte varman ja luotettavan kuvan yrityksen toimintakyvystä.

Voisimmeko olla avuksi myös teille?  Ota yhteys jo tänään!

Henry Kemppi
Tommi Kemppi

yritys1

yritys2

Miksi Pinnoitus-Tekniikka Oy?

  • Jo 40 vuoden kokemus
  • Satoja referenssikohteita
  • Kattava tuotevalikoima
  • Tehokas ja joustava urakointi

Pinnoitus-Tekniikka Oy

Puhelin: 020 7346380
Sähköposti: info@pinnoitustekniikka.fi
www.pinnoitustekniikka.fi