Soita:     020 7346380    @ info@pinnoitustekniikka.fi  |

Pinnoitus-Tekniikka Oy

Etusivu | Referenssit | Pyroll

Kotimaisen paperisäkkien valmistajan Pyrollsackin uuteen tehtaaseen Findur-pinnoitteet

Pyroll-iso

Uuden säkkitehtaan tuotanto ja logistiikkatiloihin valittiin Findur-pinnoitteet. Kesällä 2012 pinnoitimme tiukassa aikataulussa edeten yli 7 000 neliömetriä Findur -akryyli ja -epoksipinnoitteita.

Kyseisellä toimialalla on viime vuosina lähinnä totuttu kuulemaan vain tehtaiden sulkemisista ja siksi uusi investointi Kymenlaaksoon ja Kotkaan on otettu myönteisenä vastaan.

Uusi tehdas on suunniteltu nimenomaan säkkituotantoa varten. Tilat tulevat täyttämään yhä tiukkenevat hygieniavaatimukset asiakkaiden taholta ja hyvin suunniteltu layout tehostaa toimintaa. Myös energiatehokkuutta parannetaan nykyiseen verrattuna. Uusi tehdas on osaltaan varmistamassa, että suomalaisilla paperisäkkien käyttäjillä on myös tulevaisuudessa kilpailukykyinen, paikallinen säkkitoimittaja.

Pyroll valmistaa kemikaali-, rakennusaine-, elintarvike-, rehu-, ja louhintateollisuudelle avo- ja venttiilisäkkejä.

Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on neljällätoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa. Pyroll työllistää yli 500 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa.

Miksi Pinnoitus-Tekniikka Oy?

  • Jo 40 vuoden kokemus
  • Satoja referenssikohteita
  • Kattava tuotevalikoima
  • Tehokas ja joustava urakointi

Pinnoitus-Tekniikka Oy

Puhelin: 020 7346380
Sähköposti: info@pinnoitustekniikka.fi
www.pinnoitustekniikka.fi